amanta caut sponsor

Site-urile de Caut Sponsori funcționează într-adevăr?

Anunturile de la amante si studenta care cauta sponsori pentru sprijin financiar contra sex ocazional au inceput sa se inmulteasca in ultimii ani. Aproape ca nu trece o zi fara sa vezi cel putin de doua astfel de anunturi postate pe siturile cu anunturi mari de genul Publi24, fie de la amante fie de la barbati potenti financiar. Amantele de cele mai multe ori pot sa fie studente venite din provincie in Bucuresti sau femei casatorite care au barbatii plecati pe camion in strainatate iar barbatii potenti financiari sunt de regula mici afaceristi sau antreprenori care cauta sex ocazional din lipsa de timp sau din lipsa de implicare emotionala in relatiile traditionale.

Domnisoarele sau doamnele care intra in acest tip de experiment au o minte deschisă si doresc sa faca bani rapid si fara sa munceasca, si ce poate sa fie cea mai buna solutie pentru un astfel de lucru? Sa isi gaseasca un sponsor matur cu bani care sa o intretina lunar si sa ii ofere chirie si bani de buzunar in schimbul unor partide de sex saptamanal, pe care oricum le-ar fii avut cu studenteti saraci din cluburile de noapte din Regie.. pe gratis. Problema cea mai mare este ca sex numit liber cu bărbații care isi publica astfel de anunturi este ca uneori acesti barbati pretind ca sunt bogați în spatele minții lor dar in realitate nu prea sunt.

Primul lucru care se poate observa dupa înscriere pe siturile cu caut sponsori în calitate de membru cu drepturi depline la mai multe dintre aceste site-uri este că marea majoritate a bărbaților pur și simplu nu sunt pregătiți să plătească pentru sex. Desigur ca vor sex, acesta fiind si motivul pentru care sunt acolo. Acestia doresc sa faca sex cu cat mai multe femei , femei tinere și mult mai frumoase decât ei sau chiar cu femei casatorite care au barbatii plecati de acasa din diverse motive, sau poate chiar barbatii lor le-au impins sa faca astfel de activitati ca sa rotunjeasca venitul familiei. Dar acestia nu prea au de gand sa plateasca pentru sex. Deci, cum obțin ei sexul liber cu femei ? Multi dintre acesti barbati care sunt inscrisi pe situri si care se prezinta ca sponsori bogați oferă mese și sejururi în hoteluri frumoase, oferind să răsfețe domnisoarele cu cadouri si cu daruri. Niciunul dintre aceste lucruri nu va plati chiria fetelor si nici facturile cum se spune.

caut sponsor

Cum functioneaza siturile de Sugar Daddy / Sponsori care cauta amante

Cine a mers la curve pana acum cunoaste în linii mari, ca o tranzacție cu o prostituata este de cele mai multe ori una onestă. Adica , clientul intra pe Publi24.ro gaseste o dama de companie care ii place, o contacteaza, vine la ea la programare plateste suma ceruta de ea si apoi se petrece actiunea in dormitor. Adesea la fel ca pe siturile cu Caut Sponsori, clienții escortelor caută sex cu femeile mai tinere mai frumoase si mai atragatoare. La fel ca aici, curvarii din Bucuresti înțeleg că trebuie să plătească pentru acest serviciu. Cu toate acestea, aici sunt diferențele dintre cele două grupuri de bărbați. Mai degrabă decât să manipuleze fetele , curvarii sunt de acord cu tarifele platit drept cadouri si mini vacante la munte pentru programari de cateva ore si ar plati in numerar (cash). Cadouri nu sunt neobișnuite dar acestea ar fii trebuit sa fie oferite ca niste bonusuri nu ca un tarif pentru intalniri.

Experimentul a continuat si cu inregistrarea unui cont de amanta pe siturile romanesti de caut sponsori atasand si niste poze foarte fierbinti la profilul meu. De fiecare dată când am răspuns că am fost în căutarea unui aranjament financiar SI AM SUGERAT ca doresc sa primesc 500 de euro saptamanal răspunsurile asa zisilor sponsori au variat de la “îmi pare rău dar eu nu trebuie să plătesc pentru sex” până la “cel mai mult pot plăti pentru o lună intreaga 500 de euro si apoi mai vedem ce iese”.
Din acele sute și sute de mesaje, am primit un singur mesaj de la un barbat din Brasov dornit sa plătească tariful pe care l-am cerut eu personal. Aici a început munca grea. Când i-am acestui barbat numărul meu de telefon, am fost bombardat cu sms-uri in fiecare ora. Contacte regulate, chat-uri pe whatsup sau zeci de sms-uri trimite zilnic intr-un ritm alert.

Experimentul a luat sfarsit la acel moment. Viața e prea scurtă. Iată realitatea din toate aceste situri cu sponsori si amante. Totul este dupa cum avem fiecare norocul, putem sa gasi studente sau doamne casatorite care doresc sa isi majoreze bugetul oferind pizda barbatilor cu bani sau putem sa luam tepe.

Cele mai populare situri unde amantele isi cauta sponsori pentru sprijin financiar

Mai jos am creat o lista cu astfel de situri folosite de studente sau femei maritate care doresc sa ofere sex pentru beneficii materiale:

CautSponsor.com – CautSponsor este un site romanesc plin de studente care ofera servicii sexuale. Deasemenea este plin si de curve care au anunturi explicite in care spun ca presteaza sex oral, sex normal sau sex anal clientilor pentru o suma de bani fixa. Probabil ca sunt prostituate 100%.

Seeking Arrangement – S.A. este un site international de sugar daddy unde exista si numeroase romance care profita fie de strainii veniti in Romania cu afaceri, fie de antreprenorii locali care cauta distractie, companie si sex cu femei frumoase.

CautSponsor.ro – Sarcina bărbatului a fost dintotdeauna nu numai să protejeze femeia, ci și s-o conducă prin viață, însă, înainte de toate, să o facă fericită. Fiecare femeie are viziune diferită despre imaginea perfecta a barbatului insa de fiecare data perceptia sa asupra fericirii in doi, este determinata de gradul de fericire atins langa jumatatea sa.

Relațiile tradiționale nu se potrivesc fiecăruia dintre barbati din acest motiv, o multime de barbati care sunt ocupati cu cariera si fiind fara mult timp liber la dispoziție prefera un aranjament reciproc satisfăcător cu studenta sau cu amante care doresc sa obtina beneficii materiale rapid , usor si intr-un mod discret.
Au inceput si la noi sa apara siteuri web destinate acestor aranjamente financiare benefice pentru ambele parti: atat pentru barbatii lipsiti de timp liber dar si pentru amantele care doresc sa faca bani rapid.
Am analizat avantajele și dezavantajele utilizării unui astfel de site și am scris câteva sfaturi care va pot ajuta sa gasesti ceea ce doresti mult mai usor si fara batai de cap.
Sponsorii nu trebuie sa fie milionari in euro, ci pot fi mici antreprenori sau salariati cu venituri medii spre mari care muncesc de dimineata pana seara si care doresc companie intima alaturi de femei atragatoare si fierbinti. Când vă gândiți la întâlniri, costurile pot fi costisitoare, mult mai costisitoare comparativ cu mersul la curve. De aceea trebuiesc parcurs mai multe etapele pentru aventuri sexuale mult visate.
Fiecare tranzactie este diferit în funcție de persoanele implicate, dar se pare că se ajunge la un acord între adulții care își dau acordul reciproc pentru o întâlnire ocazională cu beneficii materiale la mijloc.
De exemplu situl Seek Aranjement acopera 140 de țări, printre care si Romania iar utilizatorii pot isi pot înregistra un profil de bază gratuit, dar acesti utilizatori nu primesc raspuns de la amante. Upgrade-ul la un cont Premium este o facilitate extrem de util pentru navigarea pe site si pentru cautarea prin sutele de profile cu amante.
Nu numai că acest lucru oferă celorlalți membri garantia ca amantele au fost verificate si ca puteti lua parte la aranjament cat si la anumite caracteristici premium ale siteului.
Taxa de membru membru iti permite să adaugi diverse informatii utile la profilul tau, să păstrezi notele utile despre amantele cu care ai discutat pana acum si iti ofera access nelimitat la filtrele de acces pentru mesajele primite. De asemenea, poti să iti ascunzi statutul online si alte lucruri interesante.

Deasemenea poti folosi functia de cautare care căuta in baza de date pe baza unei serii de criterii precum:

Tipul corpului
Vârstă
Etnie
Culoarea părului
Locație

Odată ce ai finalizat procesul de căutare, poti sa cauti prin profilele amantelor gasite dupa criteriile tale de selectie pana cand gasesti ceea ce doresti tu. Dupa ce ai gasit amantele care te intereseaza nu iti mai ramane decat sa le contactezi pe fiecare in parte si sa discuti direct cu ele.