Barbatilor le este greu sa explice de ce au avut o aventura. Pur si simplu, simt nevoia sa iasa din rutina zilnica si sa incerce fie pozitii noi, fie picanterii sexuale cu o alta femeie cu care s-a invit ocazia sa le incerce. Deasemenea in multe cazuri chiar sotia lui se face vinovata de escapadele amoroase ale barbatului datorita lucrurilor care lipsesc in casnicia lor. Instinctul primitiv de vanatoare al barbatului s-a transmis din generatie in generatie facand din barbat un adevarat pradator in materie de femei. Te poti proteja de acest instinct si poti renunta oricand la relatie, depinde insa cat de puternice sunt sentimentele tale pentru el. Deasemenea poti imbunatatii viata sexuala din cuplu prin noi picanterii,noi pozitii sexuale in pat sau noi experiente petrecut alaturi de sotul tau.Este important de tin mint ca nu exista barbat caruia sa nu ii placa sa se joace cu focul. De aici, pana la o prima aventura nu mai este decat un pas. Surpinzandu-l in fiecare zi cu ceva noi si atragator incat sa il faci sa fie dependent de tine si sa nu ii lipseasca nimic din actiune. Incearca deasemenea sa tii aprinsa flacara pasiunii care era la inceputul relatiei si il vei putea tine departe de tentatiile unei aventuri erotice.
Incercam cu orice pret sa descoperim motivul pentru care partenerul ne insela. Se pare ca la barbati, dorinta de a ajunge in patul altei femei este ceva genetic. Fiecare barbat doreste sa aibe la pat o femeie mai frumoasa, mai atragatoare, mai desteapta, mai voluptoasa decat cea cu care isi imparte patul acasa, Pentru majoritatea barbatilor numarul femeilor cu care s-a culcat este foarte important.
Curiozitatea il impinge pe barbat sa isi doreasca aventuri erotice si cu alte femei, fie prostituate.
Desi ne este greu sa credem sexul reprezinta unul din cele mai importante aspecte ale unei relatii pentru un barbat, dar si pentru o femeie, asa ca hadeti sa nu ne ascundem dupa deget.